Startmariaj > Sfaturi nunta > Ghid dupa nunta

Ghid dupa nunta

Uite nunta, nu mai e nunta. A trecut presiunea la care am fost supusi in ultiva vreme, ce facem acum?

Trecem peste toata agitatia care a fost prezenta in viata noastra in ultima perioada printr-un concediu. Da, luna aceea de miere vestita despre care toata lumea vorbeste. Apoi dupa concediul povestit anterior, ajungem la achizitionarea unei locuinte. Mai jos va oferim cateva sfaturi in alegerea acesteia.

Locatia – Ia in calul aici locul unde vrei sa fie amplasata viitoarea ta locuinta. Doresti sa fie aproape de centru orasului sau nu? Daca nu dispui de o masina, ai nevoie ca statiile mijloacelor de transport sa fie in imediata sa apropiere, supermarketurile la fel.  De asemenea, gandeste pe termen lung. Viitorii tai copii vor avea nevoie de o cresa, o gradinita sau un after school care sa nu necesite prea multa deplasare. O locatie aflata la periferie reduce uneori semnificativ costurile de achizitie, insa pe de alta parte are dezavantajele sale. Tine cont si de zona. Incearca sa iti cunosti vecinii si sa afli tot ce poti despre imprejurimi. Astfel te poti feri de unele riscuri financiare sau nefinanciare inutile.

Precontractarea – Fa-ti un plan financiar. Daca locuinta ta este una nou construita, atunci ratele sale sunt preluate de catre dezvoltator in diverse stadii ale constructiei. Daca o cumperi din propiile tale economii, asigura-te ca dispui de acele sume la termenele stabilite. Daca vei achizitiona cu o finantare, atunci asigurate ca toata suma este asigurata de catre finantator si de asemenea ca poti sustine rambursarea creditului.

Mutatul – Acum sunteti o pereche fericita. Nunta e gata, locuinta e cumparata, urmeaza mutatul. Crezi ca este usor, mai gandeste-te odata apoi inarmeaza-te cu inca un rand de rabdare si entuziasm. Daca ai ales deja finisajele si culorile din locuinta ta, atunci e momentul sa treci la mobilier si accesoriile pentru decoratiuni interioare. Multa atentie ceea ce alegi, din nou o spunem, gandeste pe termen lung. Despre asta o sa povestim intr-un viitor articol. Magazinele in domeniu sunt cu duiumul, insa nu toate iti ofera un raport calitate pret la fel de echilibrat. Pentru achizitia de covoare si obiecte sanitare, noi recomandam Startdecor, au covoare de lana la o calitate cum rar am mai intalnit in ultimii ani pe piata din Romania https://startdecor.ro . De asemenea pentru piesele de mobilier, o varianta recomandata de designeri este noblesse interiors https://noblesseinteriors.com/ , cu un pret putin mai piperat, dar o calitate care primeaza in portofoliul lor. Pentru varianta de iluminat, noi am ales dintre magazinele autohtone, stildeco.ro. Un brand vechi, cu o diversitate mare de modele.

Mai departe va uram spor in toate si o casnicie fericita!

Share This :

About the Author: admin

Related Post

Leave a reply

*